Når fransk mad holder på teenageren

Efterår i maj – og lidt som trøster

Reklame

Når man nu har fået usandsynlig meget lyst til indendørs efterårshygge – i maj! Så er det jo bare at alliere sig med alt muligt vederkvægende, som kan kompensere for det faktum, at man render rundt med sweater og støvler. Gud hjælpe mig! Friske blomster, fine små duftlys, lækre natursæber og de blødeste håndklæder. Det du ser på billedet er gaver fra Meraki som Stori.dk har været så ualmindeligt godt timede at sende til mig. Velduft og smuk emballage passer lige til den redebygger-mani, som det manglende forår har plantet i mig. Og det fik mig til at kigge ret så nøje på Stori’s webshop. Den kan anbefales – så mange lækre designbrands fra f.eks. Normann Copenhagen, Louise Roe, Kristina Dam Studio og Nicolas Vahé.

Jeg har fået mulighed for at tilbyde jer en rabatkode, som giver 15% på alle køb hos Stori. Skriv blot makemyheyday så får du rabatten fratrukket dit køb. Stori.dk

God efterår-i-maj-tirsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når fransk mad holder på teenageren