Vidste ikke det kunne lyde så godt

10 ting jeg vil nå dette efterår

Jeg er aldrig klar til efteråret. Sådan plejer det i hvert fald at være. Men i år fik vi da sommer så stråhatten passede! Så det er ok, at det blæser, at de lyse aftener er slut og at livet skal leves indenfor igen. Der er 10 ting, som jeg vil holde mig selv fast på at få gjort dette efterår. De kommer her!

1. Først og fremmest skal jeg have fine fruer med blomsterhår til at pynte op herhjemme. Jeg kan ikke stå for Bjørn Wiinblads nye hyacintvase-damer. Og indtil hyacintsæsonen begynder, kan de sagtsens bruges som almindelige vaser. De skal proppes med alle de blomster, som gør mig efterårsglad.

2. Få mig et par nye sneakers. Og det skal være Adidas Yung-1 i den hvide udgave, der netop er lanceret. Men jeg ved, at jeg skal være hurtig. For jeg er lige gået glip af to andre farvevarianter, som blev udsolgt på et par timer! Sneakers er åbenbart en First World mangelvare. 😉

3. Kunne godt bruge en storbysrejse – måske til London, hvor jeg ved, at jeg kan få god update på SoMe-fronten. De har så spændende et udbud af korte 1-2 dages workshops i blogging, sociale medier, foto og den slags, som jeg elsker at nørde.

4. Læse “Flammernes farve” af Pierre Lemaitre, fordi den byder på den helt rette blanding af Paris, 1920´erne og kvindeliv. Fås her.

5. Kapre det bedste hjørne i sofaen, drikke te og lytte til podcasts med mit nye Jabra Elite 65t trådløse headset. Jeg har fået en kode, der giver rabat på dem resten af september. Find den her. Er ramlet ind i en del podcasts lavet af spændende kvinder, som udforsker emner som sociale medier, kreative kvinder og små startups. Kan f.eks. anbefale Elise Joy.

6. Mit hår er knastørst efter den gavmilde danske sommer. Så frem med denne rige hårmaske, der er begået af den svenske stjernefrisør Antonio Axu, som jeg var så heldig at møde udstyret med en køkkensaks for nogle uger siden (det er en anden historie). Jeg ved med sikkerhed, at den giver glans, intensiv pleje og mindsker krus.

7.  Jeg skal se balletten Carmen, som har verdenspræmiere på Det Kongelige Teater. Historien om pigen fra tobaksfabrikken, der udlever sine drømme uden at lade sig påvirke af de begrænsninger, samfundet pålægger kvinder. Det bliver enestående, er jeg sikker på.

8. Få en ny shopper til alt det, jeg slæber rundt på. Har kigget i et stykke tid, og flirter lige nu med denne her fra S. Joon, et lille minimalistisk kunstværk.

9. Ny cykel! Nu går den ikke mere. Den jeg kører på, bliver aldrig stjålet, det er helt sikkert. Som erstatning lurer jeg lidt på den smukke B’fair-cykel fra Coop, som tegnet af Arne Jakobsens barnebarn. Ved køb af cyklen giver man et dagligt måltid samt skolegang i et år til et barn i Bangladesh. Over halvdelen af alle børn i Bangladesh kommer aldrig i skole. Så det ville give mening på mange planer at lade den model afløse min gamle havelåge.

10. Jeg boede i kjoler hele sommeren. Det er vanedannende. Og denne her fra Second Female er så fin! Både til nye sneakers og høje hæle. Og med sweater over. Og uden. Og jeg mangler den virkelig ikke. Og den skal med hjem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste ikke det kunne lyde så godt