Vind allergivenlig hudpleje fra Faaborg Pharma

Ja til fri chokolade! Og lidt om påskeæg fra det sødeste hotel i byen

1

Det er snart påske. Og dermed tid til at forære hinanden pæne æsker med fyldte chokoladeæg og andre lækkerier. En hyggelig tradition, synes jeg. At lave gækkebreve, sende dem med rigtig brevpost og finde lækkerier, man ved, at modtageren holder af. 

Og må jeg i den forbindelse lige indskyde en lille spids kommentar til de af mine kære kolleger (læs: visse livsstilsjournalister og kommunikatører), som ofte bruger ord som syndig, forbudt og guilty pleasures, når de skriver om chokoladespiseri. Hvorfor? Jeg ser ikke noget syndigt i at nyde god chokolade. Jeg finder det ikke forbudt. Og jeg føler mig faktisk ikke det mindste skyldig, når jeg forkæler mig selv med smukt udformede og velsmagende lækkerier. Og hvorfor skal ordene “guilty” og “pleasure” i det hele taget placeres så tæt i sætningskonstruktionerne? Når jeg nyder, så gider jeg da ikke at føle mig skyldig. Så nyder jeg – i fulde drag. Så altså hermed et slag for den frie, skyldfrie chokoladenydelse!

Lad os da fejre, at der findes små ting, som smager så godt. Når du får et lækkert stykke chokolade, så kig ordentlig på det, put den i munden og lad det langsomt smelte på tungen. Bemærk alle smagsnuancerne. Giv dig tid. Lad dig forføre af smagen. Gør det til den lille hverdagslykke, en smagsrejse. Værsgo´!

Og når jeg nu har rystet rejsemetaforen ud af ærmet, så lad mig lige fortsætte ad den tangent. For en fin destination for hverdagens smagsrejse er Hotel Chocolat. Det er måske det sødeste “hotel” i byen. Et besøg i deres flagship på Strøget i København er som at tage på en getaway med smagsløgene til et sted, hvor det er chokoladen, der er temaet. En drøm for enhver chokoladeelsker. Alle produkter har på en eller anden måde chokolade på ingredienslisten. Der er fyldte chokolader, cocktails med chokolade og hudpleje med ditto.

Hotel Chocolat er faktisk også et hotel – i virkeligheden. De tilbyder nemlig ophold på Hotel Boucan i Caribien, hvor du bl.a. kan prøve deres Cocoa Juvenate Spa. Det må være en ægte chokoladehimmel!

Ønsker du her i påsken at opgradere dine chokoladegaver, må jeg foreslå et besøg hos Hotel Chocolat. Den engelske chokoladeproducent gør virkelig noget ud af påskeløjerne. Der er sjove ting til børnene – chokoladespejlæg, nuttede lam og frække små påskeharer. Og til de voksne sørger Hotel Chocolat altid for at spille på det ekstravagante med lækre hatteæskeagtige indpakninger og smukt dekorerede fristelser.

I år er påskenyheden gaveæsken Champagne Extra, der indeholder et æg af ekstra tyk mælkechokolade. I ægget ligger herlige trøfler med perlende Mercier champagne. Det er da nydelse på flere planer. 270 kr. koster æsken.

Bonus info

Som noget nyt holder Hotel Chocolats flagship store/café/cocktailbar på Strøget i København åbent alle dage op til påske. Her mens kulden stadig er hos os, så er det værd at prøve deres varme chokolade, mens du shopper. Du kan også tage en lækker kaffe for bare 15 kr.

Her finder du Hotel Chocolats butikker og cafe

Deres flagship store ligger på Østergade 13 i København. Der er også butikker i Frederiksberg Centret og i Københavns Lufthavn.

Se mere på Hotel Chocolat

 

[Reklame/Har modtaget pressegaver]

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind allergivenlig hudpleje fra Faaborg Pharma