Hvem er jeg?

Mit navn er Anne-Sophie, jeg er 49 år og bor i København. Det er mig, der er kvinden bag Make my Heyday – en 40+ blog om livsstilsemner.

Det at formidle livsstil er for mig ja, en livsstil – mere end det er et arbejde. Jeg elsker det!

Jeg har arbejdet 11 år som journalist, redaktør og mode- og skønhedsredaktør på en række af Danmarks største ugeblade og magasiner. Før den journalistiske del af mit liv var jeg kommunikationsrådgiver og PR-konsulent. Med mig rundt i den kommunikative branche har jeg en cand.mag. i retorik og medievidenskab.

Og nu er jeg så i gang med dette spændende projekt; Make my Heyday. Min nye baby. Det er som sagt en livsstilsblog. Og dem er der jo ikke så mange af? Eller rettere, der er en jungle af dem.

Så har verden virkelig brug for en blog mere?

Jeg vil overraskende nok sige, ja! På min færd rundt på internettet har jeg lært mange lækre og inspirerende blogs at kende. Virkelig, der er guld derude! Og efter at jeg startede bloggen her op, har jeg fået dyb respekt for det kæmpe store arbejde, der ligger bag disse netmedier. Men de fleste klik fører mig steder hen, hvor jeg føler mig lidt udenfor målgruppen. Det er simpelthen gået op for mig, at der ikke er ret mange blogs, som skriver til voksne (læs: modne) kvinder.

Så Make my Heyday er sådan en blog. En 40+ blog. Et lille inspirationsunivers til voksne kvinder. Men egentlig vil jeg gerne bløde det lidt op. For alder er jo bare et tal. Og inspiration kan findes hos ung som ældre. Jeg er selv 48 udenpå. Og nok noget yngre indeni – en langsom starter vil nogen måske kalde mig. Jeg kan i hvertfald ikke altid placeres i en aldersbås. Har du det også sådan, så håber jeg, at du vil finde noget brugbart herinde – også selvom du ikke er 40+. Du skal i hvert fald være hjertens velkommen!

Det er simpelthen gået op for mig, at der ikke er ret mange blogs, som skriver til voksne (læs: modne) kvinder. Så Make my Heyday er sådan en blog. En 40+ blog. Et lille inspirationsunivers til voksne kvinder.

Hvad kendetegner Make my Heyday?

Helt overordnet skriver jeg på Make my Heyday udfra den dikotomi, som præger mange kvinder uanset alder – mig selv inklusiv. Jeg er henrykt, når jeg finder en kjole, der sidder, som den skal. Selvom jeg godt ved, at der er vigtigere emmer i verden at fokusere på. Jeg nyder at opdage en ny ansigtscreme med herlig duft og emballage. Selvom jeg har åbne øje for, at den virkelige skønhed kommer indefra. At besøge et nyt land, øjeblikket hvor jeg åbner døren til et indbydende hotelværelse, det virker hver gang berusende på mig. Selvom jeg er opmærksom på, at en rolig stund hjemme i sofaen med mine to børn rører mit hjerte som intet andet. Vi er vel mange, der på den måde er sammensatte væsner, drevet af modsætninger. Det tror jeg. På Make my Heyday skriver jeg til dem, som har det sådan.

Hvorfor hedder bloggen Make my Heyday?

Heyday betyder som bekendt noget i retning af  “storhedstid”. Og her på bloggen handler det om, hvad der løfter hverdagen op fra hamsterhjul til herlige øjeblikke. Jeg kaster spotlight på de små og store ting, der giver tilværelsen lidt mere shine og magi.  En smuk buket blomster, en delikat parfume, en indsigtsfuld bog, en berigende rejse. “Heyday” står i et lidt større perspektiv for, hvordan jeg synes, at mit 40+ liv skal være. Det skal være Heydays! Ting skal ikke udsættes længere. Hvis der er noget, jeg virkelig drømmer om, så skal det prøves af NU! Som f.eks. denne blog. Jeg satser på, at den bliver en del af min midt-i-livet-storhedstid.

Hvad vil du kunne læse om på Make my Heyday?

Jeg vil poste små hurtige tips til f.eks. udsalgskup og listige kaffesteder. Jeg vil dele mine stil- og skønhedsfavoritter. Der kommer rejseguides. Og ind imellem vil jeg skrive længere indlæg, hvor jeg graver dybere og nørder lidt igennem omkring et emne eller en person, der optager mig og som kan inspirere os.

Jeg håber, at du kommer til at holde af Make my Heyday!

 

Klik her, hvis du vil i kontakt med Make my Heyday