Når hårolie sender indiske piger i skole

Vidste ikke det kunne lyde så godt

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er en gadget nørd. Elektronisk isenkram er ikke noget, der interesserer mig synderligt. Bevares jeg har min mobil og computer – og de skal fungere optimalt, for de er mine primære arbejdsredskaber. Og mit digitalkamera ikke at forglemme. Men derudover så betyder den slags ikke så frygtelig meget for mig. Og derfor er det desto mere forunderligt, at et par små dimser i den grad har tiltrukket min opmærksomhed på det seneste.

Jeg fik for et par uger siden mulighed for at teste et trådløst headset fra Jabra, og det et gået rent ind hos mig. Et er, at de er pæne de små plugs. Men de kommer også i en smart lille æske, som er deres opladerboks. Den fylder næsten ingenting. Og du kan lytte til 5 timers musik eller podcast på en enkelt opladning. Der er 15 timer at gøre godt med, hvis du oplader dem i opladerboksen. Dertil kommer, at du kan bruge headsettet til telefonsamtaler. Jeg er ikke så ignorant, at jeg ikke ved, at det er en meget almindelig funktion hos et headset. Men lydkvaliteten hos Jabra er alså helt enestående. Både når det gælder musikafspilning og samtale. Jeg blev ret overrasket. Forskellen mellem dem og mine standard iPhone-earplugs er markant. Den første dag hvor jeg brugte headsettet på min cykeltur til sønnens skole, så havde jeg fuldstændig samme musikalske oplevelse, som jeg kan have, når jeg sidder i en bil med et virkelig godt musikanlæg. Det er altså ret vildt. Så hermed en varm anbefaling. Og…

…jeg har fået en rabatkode

Jeg har fået mulighed for at tilbyde jer 20% rabat på køb af headsettet Jabra Elite 65t. Det tilbud løber september måned ud. Alt hvad du skal gøre, er at skrive denne kode, når du foretager købet hos Jabra.dk: #Elite65tEventAS

Det er ikke sådan, at jeg tjener på det, når du bruger koden. Det er bare et godt tilbud. ✌🏻

 

[Reklame – høretelefoner modtaget som pressegave]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når hårolie sender indiske piger i skole