5 bøger til min sommerferie

Løsning fundet på min akutte indretningsmani

De af jer som har fulgt med på bloggen og på Instagram den seneste tid, ved, at jeg arbejder en del hjemmefra. Med enkelte afstikkere til cafeer, når jeg bliver for fristet af vasketøj, sokkesortering og andre dragende overspringshandlinger. Og der er meget godt at sige om at have et hjemmekontor. Men der er også mindst én stor ulempe ved det: Jeg får set ret indgående på indersiden af mit hjem.

(Var inviteret til pressemøde)

Og når jeg så sidder der og overspringer, det bedste jeg har lært, så falder mit blik på alt det, som skriger på at blive lavet om. Skulle væggene ikke være rosa? Ville det ikke være godt, hvis vi satte en væg op lige der? Og køkkenarmaturet, det skal da skiftes ud – snarest!

Hvis alle de geniale ideer jeg får, skal føres ud i livet, så skal Make my Heyday altså vokse sig til en verdensomspændende succes inden ret længe. Eller også må jeg på udkig efter virkelig absurd gode tilbud. Eller jeg må forsøge at holde øjnene på skærmen. Eller jeg må arbejde mere på cafe.

Ny boligindretnings-pushen i byen

I forhold til andet løsningsforslag – altså de absurd gode tilbud – så er der måske et lille lys forude. Jeg har nemlig fået øjnene op for en ny interiør-pusher. For et par uger siden blev jeg inviteret til et pressemøde hos Jotex i Göteborg. Jeg anede absolut intet om Jotex. Det viste sig at være Nordens største boligindretningsbutik på nettet. Hurra for min uvidenhed! Men på trods af webhoppens størelse er firmaet bag ganske lille. Dog skal det med, at Jotex er en del af Ellos-gruppen, som ikke just er kendetegnet ved dens lidenhed.

Efter et døgns tid i hyggeligt selskab med Jotex-folkene, gode snakke om bæredygtighed og det at være en lille webbutik med et massivt sortiment, kom jeg retur over sundet med masser af inspiration til denne her påtrængende boligindretningsdille, jeg er grebet af for tiden, men som jeg ikke rigtig har fået afløb for endnu.

Jeg blev på turen til Göteborg præsenteret for en håndfuld tableauer, små scener med skuespillere og dansere. Scenerne var indrettet med efterårsnyhederne fra Jotex. Og jeg faldt især for to af disse miljøer. Et soveværelsesmiljø a la Den afrikanske farm. Og en boutique hotel-agtig dagligstue. Scroll ned og kig nærmere på dem. Jeg har lavet shoppehenvisninger til de af tingene, som allerede kan fås på webshoppen nu. Men det er som sagt sneak peaks til efterårets nyheder, så der er nogle af tingene, jeg kun har kunnet finde som look-alikes.

 

Miljø 1.

Sov som Karen Blixen i den afrikanske farm

1. Sengesæt i hør
2. Puder i 2-pak med frynser
3. Badekåbe i hør
4. Loftlampe med frynser
5. Sengegavl, skal ikke monteres
6. Vægdekoration, på udsalg netop nu
7. Stråhat med bred skygge på udsalg netop nu
8. Gulvtæppe brug som sengetæppe
9. Beige fløjlspude

Miljø 2.

Dit eget private boutique hotel

En af de ting som imponerede mig ved Jotexs udvalg var, at de rammer det der boutique hotel look klokkeklart. Store siddepuffer, tunge velourgardiner, enkle messinglamper og vamsede gulvtæpper. Alt det som gør det muligt at bringe den lækre hotelstemning hjem til matriklen. Og så til priser, som er ret imponerende på den ikke-ruinerende måde. (Bemærk den smadrede vase nederst i højre hjørne. Den kan ikke købes i webshoppen, jo måske i ikke-smadret udgave. Men her var den en rekvisit, som skuespillerne smed efter hinanden. Jo, jo – selv de bedste hotelophold kan jo ende på den måde.)

1. Loftlampe med fire pærer
2. Sofabord med marmorplade
3. Lounge lænestol
4. Keramisk vase
5. Stor puf
6. Gulvlampe
7. Konsolbord
8. Super blødt gulvtæppe

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 bøger til min sommerferie