Indretning: 3 smarte kaosknusere til børneværelset

Har verden virkelig brug for endnu en livsstilsblog?

1

Jeg holder vejret. Så er der åbent. Velkommen! Make my Heyday er klar til at byde indenfor. Jeg har været i arbejdstøjet et stykke tid. Nusset rundt, gjort klart og sat ord og sætninger på hylderne. Nu skal dørene slås op. Lidt vildt for mig – og grænseoverskridende. Når man i over 10 år har leget med store, etablerede magasiner – og måske også gemt sig lidt bag dem. At hoppe ud i virkeligheden med sit eget lille medie er lidt som at stå på Rådhuspladsen uden bukser på. Men jeg har sådan lyst til det. At lave dette nye livsstilsmedie altså.

Og som svar på spørgsmålet i overskriften vil jeg overraskende nok sige, JA! På min færd rundt på internettet har jeg lært mange lækre og inspirerende blogs at kende. Virkelig, der er guld derude! Og især efter at jeg nu har startet bloggen her op, har jeg fået dyb respekt for det kæmpe store arbejde, der ligger bag disse netmedier. Men de fleste klik fører mig steder hen, hvor jeg føler mig lidt udenfor målgruppen. Det er simpelthen gået op for mig, at der ikke er ret mange blogs, som skriver til voksne (læs: modne) kvinder.

Så Make my Heyday er sådan en blog. Det bliver et lille inspirationsunivers til 40+ kvinder. Men egentlig vil jeg gerne bløde det lidt op. For alder er jo bare et tal. Og inspiration kan findes hos ung som ældre. Jeg er selv 48 udenpå. Og nok noget yngre indeni – en langsom starter vil nogen måske kalde mig. Jeg kan i hvertfald ikke altid placeres i en aldersbås. Har du det også sådan, så håber jeg, at du vil finde noget brugbart herinde – også selvom du ikke er 40+. Du skal i hvert fald være velkommen!

Så kig dig omkring. Du kan f.eks. starte med at klikke her:

Læs mere om mig og mine tanker omkring Make my Heyday 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning: 3 smarte kaosknusere til børneværelset