Et spørgsmål om sommerbluser

Make my Heyday holder fødselsdag og flyttedag

Hvis Irma og Føtex og alle de andre kan, så kan Make my Heyday også – altså fejre fødselsdag i tide og utide. Make my Heyday har rundet et skarpt hjørne. Det er nu 3 måneder og et par dage siden, at jeg for første gang trykkede på offentliggør-knappen og sendte et spædt blogindlæg ud i den store vide webverden. Nok er 3 måneder ingen alder. Men et skarpt hjørne er det, for jeg har ladet mig fortælle, at de fleste blogs bliver lukket igen efter netop 3 måneder. Af en eller anden grund. Make my Heyday er langt fra lukket. Den er først lige begyndt.

Hvis jeg skal sige noget bevinget og rammende om disse første 3 måneder, og det skal man jo ved sådanne skelsættende mærkedage, så må det være, at det har været en fest. Og det har været hårdt arbejde. Og jeg har været i ukendt land. Og jeg har lært og lært. Hvis jeg skal fortryde noget, og det er der jo kloge, som siger, at man ikke skal bruge tid på, så må det være, at jeg ikke kastede mig ud i bloggeriet noget før. Men nu er jeg her. Og det er godt. Og derfor flytter jeg!

Jeg har nemlig fået tilbudt en ny fin bolig til Make my Heyday. Et blogly. Og det kunne jeg ikke sige nej til. For det betyder, at jeg nu huserer ved siden af de sejeste bloggerdamer. Det kan der kun komme noget godt ud af. Fremover vil Make my Heyday således være at finde hos Blogly.dk  Hvis du klikker ind helt foroven på siden her, kan du se dig lidt omkring hos damerne. Der er så uhyggelig meget kvalificeret inspiration at hente om mad, mode, rejser, livet og alt det andet, man godt gider at læse om.

Indholdet på Make my Heyday forbliver det samme. Det gør jeg også. Og jeg bor stadig på samme adresse – makemyheyday.dk Håber vi ses i lyet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et spørgsmål om sommerbluser