Løsning fundet på min akutte indretningsmani

Bukser der tryller ben længere

Jeg er 177 cm høj. Og folk mener sjovt nok ofte, at når man på den måde rager godt op i landskabet, så har man også lange ben. Det har jeg ikke. “Dig med dine laaaange ben, du kan da bære hvad som helst”, hører jeg tit folk smigre. Det kan jeg ikke. Mine centimeter er ikke fordelt sådan. Og det er fint. Jeg overlever i bedste velgående. Men jeg skal blankt indrømme, at jeg er blevet ekspert i at finde bukser, der snyder mine ben længere. Højtaljede, bredbenede bukser kan lægge flere centimeter til bentøjet. Flottest ser det ud, hvis de sidder lidt til foroven. Og et bælte i taljen giver også en god effekt.

Til andre lavbenede medsøstre – her er et par håndfulde flatterende bukser, som jeg ved, får benene til at syne meget længere. Og endnu bedre – de er alle på udsalg lige nu! Dem med den sennepsgule stribe fra Maison Margiela tror jeg for mit vedkommende, løber med førstepræmien. De vil også være et flot alternativ til en lang sommerkjole. Og denimbukserne fra Acne er en virkelig god jeans-løsning for os lavbenede. Og så de grønstribede fra H&M….!

 

1. Med smal grøn stribe, H&M
2.  Cognac-farvede med bælte, Acne
3. Smal blå stribe, Dries Van Noten hos Luisaviaroma
4. Dybblå med meget høj talje, H&M
5. Sennepsgule striber og bælte,  Maison Margiela hos Luisaviaroma 
6. Jeans med vidde, Acne
7. Pyjamaslook, Ellos
8. Beige med smal pink og grå stribe, H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løsning fundet på min akutte indretningsmani