Sådan behandler du tør og kløende hud: De 10 bedste råd jeg har fået

6 x forårstøj på årets mest deprimerende dag

I går opdagede jeg en ny mærkedag. Hvis man da kan kalde det en mærkedag. “Blue monday”. Den tredje mandag i januar er åbenbart af forskere blevet udråbt til den mest deprimerende dag på året. Der er simpelthen opstillet en matematisk formel, der altså viser, at d. 15. januar er dødsyg. Med i beregningen er vejrforhold, antal dage der er gået siden jul og antal dage man har været klar over, at nytårsfortsættet gik i vasken – divideret med kulturelle aktiviteter, søvntimer, stress-tid osv. Det er forskning på meget højt plan, må man sige.

Et er sikkert: Det må være geografisk bestemt, hvordan humøret har det midt i januar måned. Og Danmark er en mørk og grå affære netop nu.

Jeg er ikke deprimeret. Bare lidt mere træt og langsom end ellers. Men jeg kan sagtens skrive under på, at jeg har lyst til at stikke af fra januar og komme tilbage, når vejret opfører sig anstændigt igen. Kan mine eskapismeplaner ikke blive til noget, ved jeg, at det heldigvis hjælper at lade som om, det er forår. Fake it till you make it! Masser af friske, farvestrålende blomster i vaser, kaffe udenfor  – indsvøbt i tæpper – når selv den mindste solstråle viser sig og så lidt mere knald på farverne, jeg klæder mig i. Det virker at lege forår.

Læs her om spa- og gourmetferie i Sverige

Og da det nye forårstøj pibler frem alle vegne, vil jeg smide lidt af det ind i min påklædning. Det kan snildt gøres på den lune måde. For det er ikke smart at fryse. Blomsterprint, lyserøde nuancer, perler i ørene og en ny kæk taske. Sammen med lun strik og en vamset frakke kan det sagtens konverteres til et vintersæt. Om jeg får råd til både tasken og en flugt sydpå, tvivler jeg på. Tiden må vise, hvem af de to, der vinder.

1. Sweater 249 kr. H&M

2. Øreringe 1.250 kr. Ludvig Design

3. Nike-sneakers 1.295 kr. Zalando

4. Marni-taske 12.515 kr. Matches Fashion

5. Frakke 799 kr. Zara

6. Bukser 449 kr. H&M

Følg Make my Heyday på Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan behandler du tør og kløende hud: De 10 bedste råd jeg har fået