Drik latte på landet

Et spørgsmål om sommerbluser

Så er det tid til at vende et af de helt store eksistentielle spørgsmål her på Make my Heyday. Hvornår har man sommerbluser nok? De fornuftige vil naturligvis svare: “Når du ikke behøver at gå med maven bar”. Sandt nok. Og jeg er langt fra det scenarie. Meget langt.

For jeg har et problem i mit klædeskab. De løse og lidt bohemede sommerbluser, dem der er afslappede, men også brugbare på job. Dem som kan gå lige så godt til jeans som til nederdel og shorts. Dem får jeg personligt aldrig nok af. Eller der kommer jo nok en pladsbegrænsning på et (snart forestående) tidspunkt. Jeg har virkelig mange af dem! De ryger ligesom ret hurtigt med hjem fra butikken. Og jeg er heller ikke så god til at skille mig af med dem igen. De må gerne blive boende på hylden – også dem fra 1990´erne. Måske skyldes det, at den slags bluser næsten altid sidder godt. Måske er det fordi, de passer til så meget. Måske skyldes det, at de fås i alle prisklasser – og ofte kan man ikke se, om det er den dyre eller den billige model, man har fingre i. Nå, men så længe de bliver brugt, så går det nok med min ødselhed på det punkt. Disse her har jeg i kikkerten lige nu. Og den på billedet ovenfor er virkelig god til at camouflere topmave.

1. Bluse med sommerblomster Weekday
2. Off shoulder bluse Weekday
3. Lyseblå broderie anglaise bluse Zimmermann hos Net a Porter
4. Stribet skjorte med flæser og bindebånd Zara
5. Rosa top Ulla Johnson hos Net a Porter
6. Rustrød bluse Weekday
7. Skjorte med bælte i taljen Zara
8. Småblomstret bluse Ulla Johnson hos Net a Porter
9. Blå- og hvidstribet bluse på øverste billede. Modtaget som presseeksemplar Gustav

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drik latte på landet