Strøtanker om modeugen og sommerkonkurrence: Vind broderie anglaise dug

Heyday Heroes: Tid til selvomsorg

Reklame 

Fordi jeg bruger en del af mit arbejdsliv på at skrive artikler om hudpleje, så tester jeg mange produkter. Og nogle af dem, som gør alt, hvad de lover og lidt til, dem vil jeg gerne smide en anbefaling efter her på bloggen. Jeg skriver “nogle af dem”. For heldigvis er det ikke sjældent, at jeg støder på den slags produkter. Faktisk er det oftere, end jeg kan finde tid til at skrive om dem alle. Ja, livet er ikke lutter ansigtscreme. Der foregår jo også meget andet og mindre velduftende. 😉

Men for mig er det vigtigt at finde tid til selvomsorg. Det synes jeg, alle skulle have mulighed for. Selvomsorg kan være mange ting. En creme. En bog. Frisk luft. Smuk musik. I dag fandt jeg tid til at skrive på bloggen! Hurra! Det er også selvomsorg for mig. Altså at dyrke mit lille univers her. Et kreativt frirum, som jeg ikke vil undvære. Så selvom jeg i øjeblikket bruger tiden på mange andre (spændende) kommunikationsopgaver, så SKAL der findes tid til Heyday – og til cremer.

Her kommer en håndfuld funklende selvomsorgs-stjerner, som kan drysses ud over efteråret og gøre det lidt mere skinnende, blødt og farverigt. Tak fordi du er her og bruger noget af din tid på at læse med.

1. Min jagt på den perfekte foundation stopper nok aldrig. Og det skal den egentlig heller ikke. For huden forandrer sig, og derfor kan sidste års yndlingsvariant, måske være ganske uegnet i år. Lige nu så passer denne foundation rigtig godt til min hud. Den rammer en perfekt balance mellem at dække ret effektivt og give levende, ikke-malet hud.

Teint Idole Ultra Wear Nude, 330 kr. Lancôme

2. Nu bliver neglelak jo aldrig decideret sundt. Men lakken fra Kure har faktisk præsteret at få en A-vurdering af Forbrugerrådet Tænks Kemilup. Det får kun produkter, der er uden en række problematiske stoffer. Så vi er faktisk ovre i den grønne afdeling. Også hvad angår farven.

Neglelak, 125 kr. Kure Bazaar

3. Jeg har taget fat på den lille grå tube med A-vitamin-creme igen. Holdt pause henover sommeren. Huden bliver nemlig lysfølsom af dens indhold af 0,2% retinol, A-vitamin er som bekendt en af de eneste ingredienser, som hudlæger anerkender har en effekt på linjer i huden, så jeg satser på at ligne en 17-årig i løbet af vinteren.

Visionnaire Skin Solutions 590 kr. Lancôme

4. Først opdagede jeg It Cosmetics foundation og concealer. Og tydeligt var det, at mærket er udviklet i samarbejde med plastikkirurger og hudlæger. De anbefaler produkterne, når rødmen fra f.eks. peelinger skal camoufleres. Nu har jeg også testet deres hudpleje i form af cremen her. Det kan de så også finde ud af. Den er proppet med fugtgivende hyaluronsyre, opstrammende kollagen og lækre olier. 

Confidence in a Cream, 365 kr. It Cosmetics

5. Luksuslæber. Med shine og lidt farve. Klistrer ikke. Og så har jeg altså en ting med lækker emballage. Og det kan denne lille italiener levere. Som en lille ekstravagant forkælelse.

Lip Maestro, 270 kr. Giorgio Armani

6. Endelig er der essensen fra Biotherm. Den her har jeg skrevet om før. Og jeg gør det lige igen. For denne essens er noget af det mest fugtgivende, jeg har prøvet. Den skal på efter rens og inden serum, olie, creme, eller hvad du nu bruger. Essensen indeholder 35 forskellige vitaminer og mineraler, og min hud, som ellers godt kan føles stram og tør, bliver gennemfugtet og smidig.

Life Plankton Essence, 450 kr. Biotherm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strøtanker om modeugen og sommerkonkurrence: Vind broderie anglaise dug