5 gode vaner der giver sundt hår

Strøtanker om modeugen og sommerkonkurrence: Vind broderie anglaise dug

Reklame 

I disse dage buldrer modeugen løs i København, og der spredes som altid kindkys, pynteinspiration og dyb dundrende lounge-bas udover byen. Jeg har været med til spektaklet i mange år,  ja jeg kigger stadig forbi. For det har sin charme. Det vil jeg ikke benægte. Men det har livet i sommerlandet saftsusemig også.

I år har jeg mere end svært ved at få pakket tasken og vendt skuden mod stenbroen. Det trækker bare virkelig meget at sidde i haven og se på grønt og drikke kaffe og lade tiden gå langsomt. Men jeg ved også, at så snart jeg har fået mast mig selv tilbage til civilisationen, er hoppet ud af badesandalen og har fået makeup på for første gang i uger, så er det ikke så slemt alligevel. Ja, det kan ligefrem gå hen og blive helt hyggeligt at være med til mode-menageriet. Men lige nu snupper jeg en kaffe mere under æbletræet og nyder grøftekantsbuketten og den fine dug fra Juna. Den kan du faktisk vinde! Det bliver den sidste sommerkonkurrence i denne ombæring.

Dugen hedder Celebrate og er af virkelig kraftig, ordentlig bomuld – ikke sådan noget tyndt sjask. På billedet er den dog lagt dobbelt, fordi det gamle havebord ikke er så stort. Dugen er forsynet med en fin broderie anglaise kant. Det er sådan en dug, man har resten af livet. Hvis man ikke lige dekorerer den alt for meget med rødvin og bærsaft. Læs mere om dugen her.

Jeg har fået lov til at udlodde sådan en broderie anglaise dug fra Juna til en værdi af 600 kr. Det er da en lille sommerlykke! Se nedenfor, hvordan du deltager i konkurrencen. Det er let og enkelt.

Alt du skal gøre for at deltage i denne sommerkonkurrence om en broderie anglaise dug er:

 1. at følge @makemyheyday på Instagram. Klik ind på min profil her til højre eller nederst på siden.
 2. at like billedet med præmien – på Instagram
 3. at klikke ind på bloggen her – og den har du jo klaret allerede – og efterlade en kommentar i feltet nedenfor. Det må meget gerne være et bud på, hvad du gør for at få sommerferiefølelsen til at vare lidt længere. Vi er helt sikkert nogen stykker, der kan bruge gode ideer. 🐚

Det er det hele. Og det er da nemt.  Når jeg har udtrukket vinderen af dugen, så kontakter jeg vedkommende og beder om mail og adresse. 🌱🌿

2 kommentarer

 • Lou

  Fin dug der kan være med til at skabe perfekte sommerminder ☀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår udemærket din lyst til at blive i den skønne have! København er en skøn by, bevares, men det er ikke altid at man har lige meget lyst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode vaner der giver sundt hår