Vind allergivenlig dansk hudpleje

Blå sommerkjoler og den gyldne time

Er netop hjemvendt fra familieferie i sydsvenske Båstad. Og hvilken ferie. Båstad ligger ikke langt væk. Det er ikke et Bounty-sted. Ingen palmer (bortset fra den, du kan skimte på billedet) og ingen eksotiske krydderier. Og alligevel. Når jeg har været en uges tid i den lille pittoreske badeby på Bjärehalvøen, så har jeg været meget meget langt væk. Al hverdag er skrællet af mig, tempoet er blevet ferielangsomt, og alle i vores lille familie har fået den der lidt barnlige sommerfølelse. Det er det, som det sted kan. For os i hvert fald.

Solen er så rød, mor

Derfor vil jeg skrive lidt mere udførtligt om ferien i Båstad på et senere tidspunkt. I dag handler det egentlig bare om kjoler. Og smukke solnedgange. Og hvilke solnedgange! Hver aften i ferien gik vi ned til havet, børnene badede og vi voksne beundrede. Det er jo et magisk tidspunkt, som vi dvæler alt for lidt ved inde i byen. Bare at sidde der og glo. Indtil solen er væk og kulden kommer. Det er ro.Kjolerne – de fine sommerlige af slagsen er åbenbart gået hen og blevet denne sæsons mangelvare. Der har fundet en hamstring sted! Vores tropevejr har jo fået alle til at fare til butikkerne efter skørter, der svaler. Så da jeg skulle afsted på Båstadferie og konstaterede, at jeg ikke rigtig havde nogen pæne sommerkjoler, så var det meste udsolgt.

Køligt blåt til varme dage

I sidste øjeblik lykkedes det mig at finde et par fine H&M-modeller i min størrelse. Kjolen jeg har på på billedet ovenfor, er revet væk fra webshoppen. Men jeg har set, at den findes rundt omkring i butikkerne stadig. Og ellers har jeg fundet en håndfuld alternativer frem her, som også er ret fristende. Jeg synes, den lyseblå farve er så god til sommerkjoler. Tidløs og klædelig.

 

 

Prikket og komfortabel, Ganni // Lang skjortekjole, Noa Noa // Ternet med flæser, Hosbjerg  //Drøm i støvet blå, Rosie Assoulin //Stjernedrysset sag der flere gange har været udsolgt. Er lige kommet på lager igen, Ghost London

Et kig fra standen ved vores hotel og over mod Båstad by. En times tid efter at billedet er taget og det er blevet helt mørkt, kan man se alle de glimtende lys fra byen. Og er det fredag eller lørdag, kan der også høres musik og glad fest i det fjerne.

2 kommentarer

 • Super flotte kjoler. Jeg kan godt lide din stil.
  Hvor handler du mest henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • makemyheyday

   Hej Christine!
   Tusind tak skal du have. Og så fik du mig lige med det spørgsmål. Jeg har tænkt lidt over det. Og der er faktisk ikke nogen steder, som er større favoritter end andre. Jeg går heller ikke efter bestemte mærker. Det er mere, hvad der frister eller, hvad jeg lige mangler. Hvad med dig? Har du nogen gode shoppesteder?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind allergivenlig dansk hudpleje