Bukser der tryller ben længere

Hudpleje: To effektive nattevagter

[Reklame – cremer modtaget som presseprøver]
Her de seneste par måneder, mens solen har forkælet os med masser af nærvær, har jeg testet natcremer. Om natten altså. Når sol og saltvand – og lidt for sene aftener – har gjort deres. Så har min hud i den grad haft brug for et effektivt nathold, der kan sætte ind med intensiv fugt og pleje. Så jeg kan vågne op og føle mig blød og ikke som en indtørret abrikos.
Og især to af disse natcremer har vist sig at leve op til jobbeskrivelsen med perfektion. Takket være dem har jeg indtil nu undgået sommertørke i ansigtet, og jeg er samtidig sluppet for de urenheder og sommerbumser, som forkert pleje kan give mig.
Den første jeg testede var Sleep & Lift Night Cream fra Filorga,. Det er et hudplejemærke, som har slået sig op på at virke opstrammende. Mange af cremernes ingredienser er de samme som dem, der anvendes i foryngende injektionsbehandlinger. Så det er altså potente sager.

Det jeg fik ud af Filorgas natcreme var:

  1. Kombinationen af aminosyrer gjorde min hud mere spændstig i løbet af natten.
  2.  Den er så blød så blød i teksturen, og jeg følte mig virkelig svøbt i luksus, når jeg påførte den.
  3.  De plejende ingredienser har næsten en plumping effekt. Huden tankes godt op.

Bemærk! Filorgas natcreme fås i Magasin og Matas fra uge 36

Senest har jeg været i gang med SuperFruit Skin Enforcement fra danske Beauté Pacifique. Ganske vist er denne natcreme primært formuleret til yngre kvinder, men jeg tænkte, at jeg ville give den et forsøg som sommernatcreme. Fordi den er lidt lettere i konsistensen end mange andre natcremer.

Min erfaring med natcremen fra Beauté Pacifique er:

  1. Takket være et højt indhold af antioxidanter og ekstrakter fra tyttebær og grøn te har natcremen gennemfugtet min hud effektivt.
  2.  Jeg har tendens til rødmen, og det er et hit, at SuperFruit reducerer det.
  3.  Den har ingen duft, og jeg kan egentlig godt lide ikke at være så parfumeret, når jeg skal sove.

Konklusionen er, at de to natcremer virkelig leverer varen. Filorgas er god til moden hud, den er kraftfuld og meget rig. Natcremen fra Beauté Pacifique som egentlig er tiltænkt yngre kvinder, er også rigtig god som sommernatcreme til en moden hud, der ikke skal bruge helt så meget fedt som om vinteren.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bukser der tryller ben længere