Mit hjem var et slot - et øjeblik

Sommerfristelser og fine trusser

Er jeg den eneste, som bliver mere fristet af sommerkollektionerne end af de vinterlige gevandter? Og undskyldninger er der jo nok af. En af dem er ret plausibel, synes jeg: Der skal være lidt nyt og lækkert at pakke ned i kufferten, når næsen vender mod ferieland. Her er, hvad jeg er faldet for denne gang. Nederdelen er allerede i hus. Jeg faldt for den, da jeg tullede rundt i Marais-kvarteret i Paris for en måneds tid siden. Men den kan også købes i webshop. Jeg er hoppet i den på dette billeder, der ligger på Make my Heydays Instagram profil her.

Og så bare lige et lille fif til feriepakkeriet. Jeg synes, der er noget ekstra lækkert over at have nyt lingeri med i kufferten. Marie Jo’s Color Studio-modeller kommer i et væld af farver, og de skærer ikke henover bagdelen. Det er ikke de billigste, men prisen er fair i betragtning af, at de holder sig pæne i rigtig lang tid. Og så kommer de i små runde æsker, og jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg synes, der er noget lidt selvforkælende ved at lukke en kuffert op med sådan nogle små, friske nyheder. Derfor var der også et par runde æsker med på samme Pariser-tur. Sam du kan se på billedet ovenfor.

1. Øreringe, Zara
2. Armbånd, & Other Stories
3. T-shirt, & Other Stories
4. Bikinitop og trusse, & Other Stories
5. Nederdel, Leon & Harper
6. Shopper, Mango
7. Color Studio trusser, Marie Jo hos Anne Sax
8. Slippers, Mango

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hjem var et slot - et øjeblik