Beauty: Heydays Heroes i marts

Så meget stil for så få penge

1

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg opholder mig meget – rigtig meget – på Instagram her for tiden. Jeg er jo i gang med at få dette dejlige Heyday-univers op at stå. Og derfor suger jeg al den inspiration til mig, som jeg overhovedet kan. Også på Pinterest, som jeg før har haft lidt svært ved at se, hvad jeg skulle bruge til. Men efterhånden som jeg graver mig ind i det medie, så kan jeg se, at det jo er fantastisk! Al den visuelle inspiration man kan ønske sig, samlet ét sted. Det vil jeg skrive noget mere om her på bloggen senere, når jeg har samlet en håndfuld gode tips til, hvordan man kommer i gang med Pinterest.

Men for lige at vende tilbage til Instagram ? vil du ikke være sød at klikke ind på min profil, så vi kan følges der? Du kan bare klikke på billederne lige til højde for teksten her. Tak!

Nu hvor forårstøjet er begyndt at dukke op, har jeg opsnappet nogen rigtig flotte trenchcoats på Instagram. Virkelig gode klassikere. Og priserne er så herlige. For mit vedkommende bliver det svært at vælge mellem de to varianter. Taske, sandaler og øreringe er allerede pakket i kurven.

1. Trenchcoat med bindebælte 950 kr. & Other Stories

2. Øreringe 99 kr. Zara

3.  Sandaler 840 kr. Dune

4. Trenchcoat med spændebælte 1.390 kr. & Other Stories

5. Taske 249 kr. Zara

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty: Heydays Heroes i marts