Har verden virkelig brug for endnu en livsstilsblog?

Beauty: Heydays Heroes i marts

1

Det er min plan hver måned at sætte fokus på små beauty helte, som gør deres allerbedste for at pynte, smukkesere og give lidt ekstra finesse. Detaljer og prikker over i´et, der måske ikke fylder i landskabet, men som har stor effekt på en grå onsdag. Så hermed første indlæg i en serie, jeg vil kalde Heyday Heroes.

1. Det er få makeupprodukter, der i så høj grad er blevet klassikere som Touche Eclat. Alle beauty entusiaster hylder den. Men mange bruger Touche Eclat som concealer. Faktisk er den tænkt som en naturlig highlighter. Det er ikke den, jeg dækker karsprængninger og urenheder med. Men den er mørke rander under øjenenes største fjende. Og så blender den smukt ind i huden. Yves Saint Laurent

2. En min mening skal en mascara give fylde, lidt længde, og for Guds skyld må den ikke klistre vipperne sammen. Hypnôse Doll Eyes klarer jobbet. Lancôme

3.  Jeg har det lidt svært med rigtig læbestift. Prøver at vende mig til det. For det kan være virkelig flot med en knaldrød mund. Men når jeg ikke er så modig, så er en naturlig farve som denne tilsat lidt shine min foretrukne. Revolution High-Color Lipgloss. Urban Decay

4. Når det kommer til potente produkter til moden hud, så kan Helena Rubinstein noget særligt. Jeg har ikke passet så godt på mine hænder i solen, så de har brug for en kærlig hånd (!). Denne creme er virksom både på hals, hænder og décolleté. Og den har solfaktor 15. Replasty Age Recovery. Helena Rubinstein

5. Og så er der hverdagsduften. Juvelfirmaet Van Cleef & Arpels har begået flere fantastiske dufte. Precious Oud er min yndling til hverdag. Varm, men ikke tung og tilpas blomsterrig. Ikke for påtrængende. Van Cleef & Arpels

6. At finde en foundation der passer til ens hud og behov kan være lidt at en videnskab. Så når jeg finder en god, holder jeg fast. Denne her dækker det, den skal. Lægger jeg den kun udvalgte steder, får jeg et naturligt hverdagsresultat. En lidt mere rundhåndet påføring giver en flot aftenmakeup. Barepro Liquid Foundation. bareMinerals 

7. En maske der giver fugt, næring og har en let opstrammende effekt. Og så skal man have den på natten over. Det passer mig godt. Virker ikke fedtet på hovedpuden. Restore and Replenish Overnight Repair Mask. Balance Me

8. Et smukt spænde er et lidt festligere alternativ til elastikken, når håret skal sættes i en fart. Prag Copenhagen

9. Denne her blush er genial! Intet mindre. En mikrodråbe rækker langt og giver den mest naturlige glød til ansigtet. Har virkelig været irriteret over,  at man kun har kunnet købe Glossiers produkter i USA. Men nu fås de i England. Stadig ikke optimalt. Men bedre. Cloud Paint i farven Dusk. Glossier

10. Store, farverige øreringe et den letteste måde at sætte lidt gang i en enkel skjorte og jeans. Zara

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har verden virkelig brug for endnu en livsstilsblog?